Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Cvketel-kopen.nl Informatie en advies over het aanschaffen van een CV ketel kopen
Cvketel-kopen.nl

CV-ketel kopen, huren of leasen in Wieringerwaard

Woon je in Wieringerwaard en wil je een CV-ketel kopen, huren of leasen? Dan kun je met de informatie op CVketel-kopen.nl al een heel eind komen. We helpen je graag op weg en kun je tevens via deze site in contact komen met CV-ketel monteurs uit jouw regio Wieringerwaard of de omgeving.

Wat is er de winter nu heerlijker dan een lekkere warme woning in Wieringerwaard ? Je komt thuis uit de sneeuw of de gure regen en de warmte in je huis omarmt je heerlijk. Je schopt de schoenen uit en kunt lekker onderuit gezakt op de bank genieten van de televisie. Niets is dan ook zo vervelend dan wanneer de CV-ketel het niet doet. Als je veel problemen hebt met je ketel dan kun je overwegen om een efficiënter model te kopen. Zie: CV-ketels.

Een CV-ketel kopen in Wieringerwaard ?

Het belangrijkste als je een CV-ketel gaat kopen bij een bedrijf in Wieringerwaard of de omgeving is de eerste stap, waarbij je in kaart brengt wat er allemaal gewenst en vereist wordt van je nieuwe ketel. Als je dit immers een keer goed weet dan kun je een offerte gaan opvragen. Zo kan het belangrijk voor je zijn dat er ook een boiler in zit, dat het een HR-combiketel is, dat het een energiezuinige ketel is en nog tal van andere zaken. Zie: CV-ketel kopen.

Huren? Of toch leasen?

Natuurlijk kun je in plaats van kopen ook gaan huren of leasen. Het grootste voordeel is, dat je geen hoge initiële investering hoeft te doen. Ook hoef je geen reparatiekosten te betalen als er eens wat kapot gaat.

Indicatieprijzen CV-ketels

Merk Type Vermogen Prijs
Intergas Combi HReco Combi HR 15L 36.3 KW € 1150
Nefit Trendline HRC 30 Combi HR 15L 29.2 KW € 1225
Remeha Calenta 40C Combi HR 19.5L 35.9 KW € 1100
Vaillant EcoTec VHR30 Combi HR 16.2L 31 KW € 1100
Ferroli BlueSense 4 Combi HR 13.2L 24.5 KW € 700
Nefit Proline HRC 30 Combi HR 16L 28.5 KW € 1000
ATAG E325EC Combi HR 17.9L 32 KW € 1200

Overzicht prijzen van 7 standaard Combi HR-ketels
In deze lijst hebben wij enkele populaire Combi HR CV-ketels voor je opgesomd. De prijzen verschillen per bedrijf in Wieringerwaard en is het verstandig altijd eerst het aanbod te vergelijken. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet en niet te veel betaalt. Ga ook naar: prijzen CV-ketels.

Garantieregeling

Als je een CV-ketel gaat kopen voor je woning in Wieringerwaard dan wil je natuurlijk ook een goede garantie hebben. Een garantie regelen is dan ook belangrijk. Maak goede afspraken met de verkoper voordat je de koop sluit en laat de voorwaarden goed op papier zetten. Je wilt namelijk niet alleen het eerste jaar genieten van de CV-ketel, maar ook alle jaren hierna. Zie: garantieregeling.

Een huishouden of bedrijf kan tot 20% op de aanschafkosten van een CV-ketel besparen door offertes op te vragen en deze vervolgens te vergelijken.