Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Cvketel-kopen.nl Informatie en advies over het aanschaffen van een CV ketel kopen
Cvketel-kopen.nl

Design radiatoren

Als je kiest voor nieuwe radiatoren dan kun je natuurlijk voor de standaard RAL gekleurde (witte) radiatoren kiezen. Het is echter ook mogelijk om voor een van de mooie design radiatoren te kiezen. Zeker als je de design radiatoren aan de muur gaat plaatsen is het natuurlijk een stuk fraaier.

Wat kosten design radiatoren?

Als je voor een design radiator wilt kiezen dan is het natuurlijk slim om te weten wat de kosten zijn. Het is daarom slim om bij verschillende partijen een offerte op te vragen. Hierbij moet je letten op de kosten van de radiator zelf en ook op de kosten van het installeren van de design radiator.

De kosten van de installatie

De kosten om design radiatoren te installeren kunnen wat hoger zijn. Soms is het namelijk nodig om de aansluitingen en de waterleidingen te verleggen. Hiermee zijn natuurlijk extra kosten gemoeid. Als alles echter gelijk blijft, dan zullen de kosten niet afwijken van de normale kosten.

Ontdek de mogelijkheden

Het is goed om de verschillende mogelijkheden te kennen. Hoe meer opties je hebt en kunt vergelijken, hoe beter je een goede keuze kunt maken voor een van de juiste design radiatoren. Het is daarom slim om meerdere offertes op te vragen voor het installeren en om jezelf goed te oriënteren welke soorten design radiatoren er zijn.

 

Offertes voor een cv-ketel ontvangen?

Kies voor een erkende installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende installateurs