Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Cvketel-kopen.nl Informatie en advies over het aanschaffen van een CV ketel kopen
Cvketel-kopen.nl

CV ketel kopen

Als je een CV ketel kopen gaat dan kun je uit vele soorten kiezen. Het is mooi om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn. Wist je trouwens dat het ook mogelijk is om een CV ketel te huren of te leasen? Dit zorgt ervoor dat je geen grote investering hoeft te doen en ook dat het onderhoud van de CV ketel door de verhuurder wordt geregeld. Je hoeft dus na de garantieperiode niet de portemonnee te trekken om een reparatie te betalen.

Zelf de CV ketel kopen?

Natuurlijk kun je gewoon de CV ketel kopen zelf doen. Het voordeel is dat je dan de volledige eigenaar bent. Je hebt ook geen maandelijks terugkerende kosten. En qua reparaties mag je natuurlijk verwachten dat je deze niet direct hebt bij een nieuwe CV ketel. Het is echter wel belangrijk om jaarlijks de CV ketel na te laten kijken. Een kleine controlebeurt om grotere toekomstige reparaties te voorkomen.

Toch huren of leasen?

Natuurlijk kun je in plaats van de CV ketel kopen deze ook gaan huren of leasen. Het grootste voordeel is, dat je geen hoge investering hoeft te doen als je de CV ketel gaat kopen. Ook hoef je geen reparatiekosten te betalen als er eens wat kapot gaat.

Een huishouden of bedrijf kan tot 20% op de aanschafkosten van een CV ketel besparen door offertes op te vragen en deze vervolgens te vergelijken.

Bekijk ook de volgende ketel pagina’s:

CV ketel
Financiering
Garantie
CV ketel prijzen
Offertes

 

Offertes voor een cv-ketel ontvangen?

Kies voor een erkende installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende installateurs