Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Cvketel-kopen.nl Informatie en advies over het aanschaffen van een CV ketel kopen
Cvketel-kopen.nl

Garantieregeling

Als je een CV ketel gaat kopen dan wil je natuurlijk ook een goede garantie hebben. Een garantie regelen is dan ook belangrijk. Maak goede afspraken met de verkoper voordat je de koop sluit en laat de voorwaarden goed op papier komen. Je wilt namelijk niet alleen het eerste jaar genieten van de CV ketel, maar ook alle jaren hierna. Het is goed om te weten dat iedere CV ketel een eigen garantieregeling kent.

Welke garantie mag je verwachten?

In de regel heb je 2 jaar garantie vanuit de fabriek op je CV ketel. Het is echter zo dat sommige onderdelen een langere garantie kennen. Zo kan een warmtewisselaar een garantie van 15 jaar hebben. Informeer bij de verkoper of adviseur naar hoe de garantie precies geregeld is.

CV ketel garantie regelen: zwart op wit

Zorg natuurlijk altijd dat je de garantievoorwaarden netjes op papier krijgt. Zorg ook voor een garantiebewijs en een officiële factuur. Op die manier kun je altijd een beroep doen op de garantie. Mondelinge afspraken zijn natuurlijk goed, maar niet noodzakelijk de beste afspraken. Zet het op papier, zodat beide partijen helderheid hebben over hoe de garantie geregeld is.

Een huishouden of bedrijf kan tot 20% op de aanschafkosten van een CV ketel besparen door offertes op te vragen en deze vervolgens te vergelijken.

Bekijk ook de volgende pagina’s:

CV ketel
Asbest in CV ketel
Financiering
CV ketel kopen
Offertes

 

Offertes voor een cv-ketel ontvangen?

Kies voor een erkende installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende installateurs