Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Cvketel-kopen.nl Informatie en advies over het aanschaffen van een CV ketel kopen
Cvketel-kopen.nl

Garantieregeling

Als je een CV monteur inschakelt dan is het natuurlijk goed om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn. Daarnaast is het ook goed om te kijken of er een garantieregeling is. Het is belangrijk om een CV monteur te kiezen welke de juiste combinatie kan bieden van kosten, kwaliteit en garanties. Dat zorgt uiteindelijk voor een eindresultaat wat ook goed is!

Welke garantie mag je verwachten?

Het is goed om te kiezen voor een goede garantieregeling. Een regeling welke ondersteund wordt door een branchevereniging, keurmerk of garantiefonds is natuurlijk een stuk krachtiger. Het is echter ook slim om te kijken of de CV monteur een goede aansprakelijkheidsverzekering heeft om de garanties te kunnen geven. Hoe je hier achter komt?

Offertes opvragen om de regelingen te ontdekken

Het is slim om te ontdekken welke garantieregelingen een monteur kan geven. Dit kun je simpelweg doen door meerdere offertes op te vragen bij verschillende bedrijven. Ontdek welke opties er zijn om een goede garantie te krijgen. Ontdek tevens de kosten door meerdere offertes op te vragen.

Een huishouden of bedrijf kan tot 20% op de aanschafkosten van een CV ketel besparen door offertes op te vragen en deze vervolgens te vergelijken.

 

Offertes voor een cv-ketel ontvangen?

Kies voor een erkende installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende installateurs