Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Cvketel-kopen.nl Informatie en advies over het aanschaffen van een CV ketel kopen
Cvketel-kopen.nl

HRe-ketel vergelijken

Als je een HRe-ketel gaat kopen dan is het slim om de verschillende mogelijkheden met elkaar te vergelijken. Het is goed om de verschillende soorten en merken van HRe-ketels te gaan vergelijken met elkaar.

Wanneer is het interessant om voor een HRe ketel te kiezen?

Als je meer dan 1600 m3 aan gas verbruikt ieder jaar om je woning te verwarmen is het interessant om een HRe-ketel te overwegen. Als je hieronder zit kun je veel beter een normale HR ketel kiezen. Het heeft dan geen zin om de verschillende HRe-ketels te gaan vergelijken met elkaar.

Waarom een HRe-ketel vergelijken?

Het is slim om een HRe-ketel te vergelijken met een ander model om zo te zien welke er meer kost, welke meer rendement kan opleveren, welke een langere levensduur heeft en welke een langere garantie kent. Je kunt het vergelijken van de HRe-ketels natuurlijk zelf doen door meerdere offertes op te vragen. Ook kun je een vakman inschakelen om je te helpen hierbij. Het is dan gemakkelijker om een goede keuze te maken.

Een huishouden of bedrijf kan tot 20% op de aanschafkosten van een CV ketel besparen door offertes op te vragen en deze vervolgens te vergelijken.

 

Offertes voor een cv-ketel ontvangen?

Kies voor een erkende installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende installateurs