Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Cvketel-kopen.nl Informatie en advies over het aanschaffen van een CV ketel kopen
Cvketel-kopen.nl

Loodgieter inhuren

Heb je een lekkage in de badkamer of bij je riool? Sluiten sommige waterleidingen niet goed aan of laten sluitingen los? Of wil je de verwarmingsinstallatie gaan veranderen in je huis? Dan is het goed om een loodgieter in te huren en kun je dit op verschillende manieren doen. Het beste is om vooraf een offerte op maat op te vragen om zo exact de kosten te weten. En het slimste is om de offerte bij meerdere partijen op te vragen om zo een goed beeld te krijgen van wat je uiteindelijk kwijt bent. Een loodgieter inhuren is niet moeilijk en kun je snel doen. Doe het ook verstandig.

Wat zoek jij in een loodgieter?

Een loodgieter moet weten wat kwaliteit, service, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht betekenen. Je wilt graag een vakkundige persoon aan het werk hebben. Een goede loodgieter houdt van zijn vak en zal zorgen voor een uitstekend eindresultaat. Ook wil je natuurlijk graag duidelijkheid vooraf. Je wilt dat de loodgieter duidelijk afspreekt wat de kosten gaan worden en of dit nog kan afwijken. Ook wil je graag dat de loodgieter, die je gaat inhuren, op tijd is en zijn afspraken nakomt. Uiteindelijk wil jij alleen maar een tevreden klant worden om de loodgieter aan anderen aan te bevelen.

Een loodgieter inhuren voor de klus!

Wacht niet langer en neem contact op met verschillende loodgieters om er een in te huren. Een loodgieter die zorgt voor een warm huis, het verhelpen van de lekkages of het aanleggen van een riool.

Werkzaamheden

De werkzaamheden van een loodgieter verschillen. En kan een loodgieter vandaag de dag breed ingezet worden. Afhankelijk van je woningtype en de klus kan hij je helpen bij:

  • installeren en repareren van de watervoorziening en afvoer
  • installeren en repareren van de verwarming en de CV ketel
  • onderhoud aan gas- en oliegestookte CV installaties, CV ketels en radiatoren
  • installatie en vaststelling huishoudelijke apparaten, zoals douches en wasmachines
  • onderhoud van airconditioning en ventilatie-units
  • onderhoud van leidingwerk in muren en goten van daken

Een loodgieter maakt gebruik van verschillend gereedschap en is ook in staat om te lassen. Hij of zij kan ook ingezet worden voor plaatwerk in de industrie.

Een huishouden of bedrijf kan tot 20% op de aanschafkosten van een CV ketel besparen door offertes op te vragen en deze vervolgens te vergelijken.

 

Offertes voor een cv-ketel ontvangen?

Kies voor een erkende installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende installateurs