Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Cvketel-kopen.nl Informatie en advies over het aanschaffen van een CV ketel kopen
Cvketel-kopen.nl

Radiatoren kosten

Als je een radiator wilt kopen dan is het natuurlijk goed om ook de kosten te kennen. Er zijn verschillende opties en mogelijkheden op het gebied van radiatoren. Natuurlijk horen hier ook verschillende kosten bij. In het algemeen zijn die van een halve meter bij een meter ongeveer €50 euro tot €120 euro. Het gaat dan om een paneelradiator. Een ledenradiator is er al vanaf €100 euro voor een afmeting van een halve meter bij een halve meter. Een convector radiator is er al vanaf €100 euro. Een convectorput kost rond de €300 tot €500 euro. Een convector radiator wordt namelijk in een put in de grond geplaatst.

Verschillende kosten

Je ziet al dat er verschillende soorten radiatoren zijn en dat hier ook diverse kosten bij horen. Let hierbij ook op de bijbehorende kosten. Door op een goede combinatie van kwaliteit, design en de kosten te letten is het mogelijk om een goede keuze te maken.

Andere kosten

Naast de kosten van de radiatoren zelf moet je natuurlijk ook denken aan de kosten van het laten plaatsen en installeren van de radiatoren. Als je zelf er handig bent dan kun je overwegen om het zelf te doen. Ben je dit echter niet dan kun je natuurlijk beter een installateur in de hand nemen. Hij (of zij) kan ervoor zorgen dat je geen waterschade krijgt en een perfecte montage. Hier kun je vervolgens vele jaren van genieten.

Een huishouden of bedrijf kan tot 20% op de aanschafkosten van een CV ketel besparen door offertes op te vragen en deze vervolgens te vergelijken.

 

Offertes voor een cv-ketel ontvangen?

Kies voor een erkende installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende installateurs