Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Cvketel-kopen.nl Informatie en advies over het aanschaffen van een CV ketel kopen
Cvketel-kopen.nl

Prijzen

Als je een CV ketel gaat kopen dan wil je natuurlijk graag de prijzen weten. Je wilt graag weten waar je aan toe bent en hoeveel geld er nodig is om een nieuwe ketel te kopen. Een CV ketel gaat 10 tot 15 jaar mee. Het is daarom slim om vooraf ook voldoende tijd te nemen om de juiste CV ketel te kiezen. Kijk naar de mogelijkheden, de kwaliteit en ook hoe zuinig de ketel is. Soms kan een iets duurdere CV ketel je veel meer plezier bezorgen en je ook meer geld besparen op je energierekening dan een goedkopere variant. Staar je dus niet blind op de prijzen, maar kijk ook naar de specificaties van het product en de garantieregeling.

Indicatieprijzen CV ketels

Merk Type Vermogen Prijs
Intergas Combi HReco Combi HR 15L 36.3 KW €1150 euro
Nefit Trendline HRC 30 Combi HR 15L 29.2 KW €1225 euro
Remeha Calenta 40C Combi HR 19.5L 35.9 KW €1100 euro
Vaillant EcoTec VHR30 Combi HR 16.2L 31 KW €1100 euro
Ferroli BlueSense 4 Combi HR 13.2L 24.5 KW €700 euro
Nefit Proline HRC 30 Combi HR 16L 28.5 KW €1000 euro
ATAG E325EC Combi HR 17.9L 32 KW €1200 euro

Overzicht prijzen van 7 standaard HR combiketels
In deze lijst hebben wij enkele populaire Combi HR ketels voor je opgesomd. De prijzen verschillen per leverancier en is het verstandig om eerst het aanbod te vergelijken, zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet en niet te veel betaalt.

Waar moet je op letten?

Als je een CV ketel gaat kopen dan is het goed om op de opbouw van de prijzen te letten. Gemiddeld kost een CV ketel rond de €1000 euro. Het is echter belangrijk om op de totale prijs te letten. Naast de prijzen moet je namelijk ook een rekening voldoen om de CV ketel te laten plaatsen; de installatiekosten. En soms kun je ook gebruik maken van een CV ketel subsidie van de Rijksoverheid. Als je meerdere offertes opvraagt bij installateurs dan zal je zien dat de totaalprijzen vaak verschillen door de uurloon van het plaatsen van de ketel.

Staar je niet blind op de prijzen

Het is verstandig om niet alleen naar de prijzen te kijken. Let ook op de prijzen van het installeren en de kwaliteit van de CV ketel. Het totaalplaatje is belangrijker dan alleen de prijzen van de CV ketel. Kom vrijblijvend in contact met specialisten in jouw regio door offertes op te vragen. Een huishouden of bedrijf kan tot 20% besparen op de aanschafkosten van een CV ketel door offertes op te vragen en deze vervolgens te vergelijken.

 

Offertes voor een cv-ketel ontvangen?

Kies voor een erkende installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende installateurs