Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Cvketel-kopen.nl Informatie en advies over het aanschaffen van een CV ketel kopen
Cvketel-kopen.nl

Prijzen radiatoren

Als je een radiator wilt gaan kopen dan is het natuurlijk goed om de prijzen te kennen. Misschien heb je een nieuwe radiator nodig om een oude te vervangen? Of misschien ben je aan het verbouwen en wil je een hele serie radiatoren gaan vervangen? Of bouw je een nieuw huis? Dan heb je meerdere radiatoren nodig, natuurlijk. Ontdek de mogelijkheden en de prijzen om een goede keuze te maken.

Wat zijn de prijzen?

De prijzen zijn verschillend voor de soort radiator welke je wilt gaan kiezen. Een paneelradiator kost gemiddeld €50 euro tot €120 euro. Een ledenradiator is er vanaf €120 euro en een convector radiator is er vanaf €100 euro. Kijk naar de verschillen en welke van de radiatoren het beste bij jouw woning passen.

Er is meer dan de prijs!

Natuurlijk is het belangrijk om naast de prijzen ook te letten op de kwaliteit. Tevens moet je niet vergeten dat er ook kosten zijn voor het laten installeren van de radiator. Het is daarom slim om een goede radiator te kopen welke op een professionele manier geïnstalleerd zal worden. Door de mogelijkheden te ontdekken kun je alle opties met elkaar vergelijken. Hierna kun je een goede keuze maken om vele jaren van de radiatoren te genieten. Natuurlijk is dat uiteindelijk waar het allemaal om draait.

Een huishouden of bedrijf kan tot 20% op de aanschafkosten van een CV ketel besparen door offertes op te vragen en deze vervolgens te vergelijken.

 

Offertes voor een cv-ketel ontvangen?

Kies voor een erkende installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende installateurs