Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Cvketel-kopen.nl Informatie en advies over het aanschaffen van een CV ketel kopen
Cvketel-kopen.nl

Financiering

Een CV ketel kopen is een serieuze zaak. Je gaat een aanzienlijk geldbedrag investeren om je huis lekker warm te krijgen en te houden. Om de investering te doen is het mogelijk om te kiezen voor financiering. Met zo een financiering is het mogelijk om zelf de CV ketel te kopen.

CV ketel financiering en de belasting

Wist je dat als je een financiering neemt deze fiscaal aftrekbaar is? De rente die je over de financiering betaalt kun je aftrekken van je inkomsten, waarover je uiteindelijk belasting moet betalen. De overheid sponsort dus een beetje jouw CV ketel en kan daarom gezien worden als een subsidie. En het maakt niet uit of je dan een hypotheek hebt genomen of een normale lening met een wat hoger rentetarief. Kijk ook eens op de prijzen CV ketel pagina.

Wanneer een hypotheek en wanneer een lening?

Als je kiest voor een CV ketel financiering dan besteed je het geld aan de verbetering van je woning. Het is goed om te ontdekken wanneer je beter voor een hypotheek kunt kiezen (of een bestaande te verhogen) en wanneer beter voor een gewone lening. Door de extra kosten van een notaris en een taxatie is het vaak minder interessant om alleen voor deze financiering een hypotheek af te sluiten. Ga je echter meer verbouwen en komt het bedrag boven de €25000 euro uit, dan is het vaak slimmer om een hypotheek te nemen of een bestaande te verhogen. Daaronder is een lening vaak een stuk interessanter en ook beter. Laat je hierover door een financieel adviseur informeren.

Bekijk ook:

CV ketel
Garantieregeling
CV ketel kopen
CV ketel met asbest
Offertes

 

Offertes voor een cv-ketel ontvangen?

Kies voor een erkende installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende installateurs