Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Cvketel-kopen.nl Informatie en advies over het aanschaffen van een CV ketel kopen
Cvketel-kopen.nl

CV ketel installeren

Een CV ketel installeren is een klus welke je niet zelf kunt doen. Tenminste de meeste mensen zullen een CV ketel niet zelf gaan installeren. Het is ook slimmer om dit door een goede installateur te laten doen. Hij kan ervoor zorgen, dat alles op de juiste manier wordt aangesloten. Een CV ketel is er al vanaf €1500 euro inclusief de installatie. Als je eenmaal een CV ketel gekocht hebt is het natuurlijk belangrijk om deze te laten installeren. Dit kan door de aanbieder die de ketel verkocht heeft of door een ketel installateur.

Wat kost een CV ketel installeren?

Vaak zijn de kosten van een CV ketel installeren de helft van de totale kosten. Je moet ongeveer rekenen op een kostenpost van €600 euro tot €1000 euro. Het is echter verschillend per installateur. Het is daarom slim om meerdere offertes op te vragen bij installateurs om het aanbod te vergelijken. Hierdoor kun je soms een mooie besparing behalen. Het is echter belangrijk om niet alleen op de kosten te letten, maar ook op de kwaliteit van de installatie. Een CV ketel installeren moet natuurlijk goed gebeuren.

Kies de juiste installateur

Door op verschillende manieren meerdere offertes op te vragen is het mogelijk om de installateurs met elkaar te vergelijken. Kijk naar de referenties, of ze worden aanbevolen door anderen en ook naar de keurmerken of garantiefondsen waar de installateur bij is aangesloten. Ook is het slim om te kijken of je jouw CV ketel via de installateur kunt aanschaffen. Zo is het interessanter voor de installateur om een ketel bij jou te installeren.

 

Offertes voor een cv-ketel ontvangen?

Kies voor een erkende installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende installateurs